torek, 3. april 2007

Pa smo plesali

Malce pozno ampak ...

Plesni vikend je minil in bilo je IN. V petek smo prišli v Pulo (hotel Histria) proti večeru in po večerji je sledil ples do polnoči. Za fosile je to že kar pozna ura. :) Spanje je prišlo na vrsto kasneje. Poleg plesa smo veliko čvekali in rešili vsaj 1/2 težav, ki jih imamo v SLO.

Sobota se je začela burno. Ob 7.30 jutranje ogrevanje - aerobika. Ampak mene je premamil bazen. Sledi dopoldanska runda plesnih vaj - standard. Pri tangu smo trenirali eno luškano kombinacijo.

Za tiste, ki mislite, da smo bili na plesnem vikendu sami "stručkoti" in obvladamo ne vem kakšne plese, naj zapišem, da predznanje ni potrebno (vse smo obdelali od začetka).

Sledi odmor in ogledu marine. V marini pa srečamo takšnega ptiča - galeba.

Posvetil sem se barkam v marini, predvsem jadrnicam, in sanjal kako lepo bo junija, ko bom zajadral med otoki. Uff, komaj čakam.

Popoldan nadaljujemo z rumbo. In bilo je kaj videti. Sicer zame oz. naju nič novega, ampak smo obstoječe figure zelo pikantno dopolnili.

Zatem sledi ponovitev petkovega večera. Večerja, ples in čvek.

Nedelja prinaša ponovno ogrevanje (spet ga prešpricam - :) tudi to obvladam). Dopoldan sledijo moderni plesi. Spet obdelamo novo figuro, ki jo bomo lahko porabili.

Sledi še pakiranje in vožnja domov.

In kaj smo se naučili:
tango - uporabna figura, zelo uporabna
rumba - lepo tehnično dodelana obstoječa figura, ampak mogoče preveč drzna
disco fox - precej "dolga" figura, vendar tudi uporabna

Torej nekaj novega, nekaj starega. Predvsem pa dobra družba in kvalitetno filanje baterij. :)

_/)

1 komentar:

persson pravi ...

Vstanem prekmalu, ker ne morem spat in pišem komentarje na blogih... :)

Zelo dober zapis, me je kar premamilo, da bi si sam tudi v kratkem privoščil kakšna dva dneva na morju. Kot si napisal, idealno za filanje baterij.
Aerobiko ti je mogoče lahko žal, da si šprical, ker če se tam znaš postavit na pravo mesto v telovadnikic je lahko tudi zanimivo. :)

Aja pa še nazadnje: super fotka...