ponedeljek, 21. maj 2007

Pa so maturantje zaplesali

Spet smo "slovenčki" pokazali svetu kakšni osli smo. Seveda ne naša mladina, ki je zaplesala po slovenskih ulicah. Ampak plesna šola iz Ljubljana (ime tako ali tako vsi poznate; na U se prične).

Da je tip tako požrešen, da gre podatke za eno boljših prireditev ponarejat. Groza. Iz precej zanesljivih virov vem, da so hudo ponarejali.

Žal mi je maturantov in drugih, ki so zaplesali z veseljem in željo, da lepo zaključijo naporno šolsko leto in zaključek šolanja. Upam, da ne bodo vzeli preveč za hudo vseh neumnosti in pranje umazanega perila, ki se bo začelo v medijih. Tisti tip iz Lj si je veliko preveč dovolil in umazal vse, ki se s plesom ukvarjajo v Sloveniji. Ne samo plesne šole. Tudi nas, ki radi zaplešemo in uživamo v lepih plesnih predstavah.

Vodja naše lokalne plesne šole mi je povedal, da so naši maturantje (ce) bili super in da so vse kritike na račun mladine, da se ne zna zabavati, imeti lepo povsem odveč in žaljive za mlade. Se sicer dogodijo tudi kakšne neumnosti (največkrat preveč alkota ali pa opojnih sredstev), ampak v splošnem je tale naša mladina kar OK.

Otroc, kar tako naprej. Ta stari osli, ki se igrate na na račun mladine, pa se pazite.

Ni komentarjev: